Поведінка працівників освіти в побуті

В этой теме 1 ответ, 1 участник, последнее обновление  Татьяна 4 года/лет, 9 мес. назад.

Просмотр 2 сообщений - с 1 по 2 (из 2 всего)
  • Автор

Татьяна

#4893 Ответ

Татьяна

Професія психолога та завідуючої ДНЗ передбачає величезний професіоналізм,ДОБРЕ серце та ПОРЯДНІСТЬ по відношенню до людей,і неважливо на роботі або в побуті під час відпустки.
    Із-за різкого погіршення здоров’я і численних операцій по онко, нам з чоловіком довелося купити будинок у селі. Сусідами виявилася баба з дідом і мати з молодшою сестрою Трохимець Юлії Миколаївни- завідуючої ДЗН м. Бровари “Золота рибка” Трохимець Ю.М.. Незрозуміло чому, але вся сім’я оголосила нам війну. Чоловік Трохимець П. закрутив на нашому паркані дротом хвіртки. Трохимец Ю. М., не розібравшись в ситуації, розмовляла зі мною на підвищених тонах, як із злочинницею,прямо на вулиці, а це село,де будь-які конфлікти поширюються дуже швидко. Вона звинуватила мене в тому, що я об матюкала її “золотих” діда,бабу та мати. На моє заперечення про те, що такого не могло бути,тому що в моєму словнику відсутній мат взагалі, я почула різке:”Я вам не вірю”. А на моє запитання, хто розносить такі плітки, відповіді не було. Мене це образило до глибини душі, адже я вдвічі старше. Хто дав їй право так зі мною розмовляти, користуючись сільськими плітками та втручатися в моє життя. Чому завідуюча ДНЗ не знає принципу презумпції невинуватості? Принцип презумпції невинуватості закріплений положеннями ч.1 ст.11 Загальної декларації прав людини: «Кожна людина, обвинувачена у вчиненні злочину, має право вважатися невинною доти, поки її винність не буде встановлена в законному порядку шляхом прилюдного судового розгляду».
    Хто їй дав право ображати мене своїми звинуваченнями. Чи має право звинувачувати мене,не розібравшись,користуючись тільки плітками села? Завтра на моєму місці може бути хто-небудь з підлеглих або гірше за все – батьків,які на благо дитини намагатимуться приховати від управління освіти ситуацію. Наперед вдячна за розгляд даної ситуації. Готова до обговорення. (Є фото і відео-аудіо докази. Шкода,що немає можливості опублікувати на вашому сайті) Не збираюся бути жертвою такої завідуючої Трохимець Ю.М. та її сім’ї. Готова відстоювати честь і гідність нашої сім’ї в соцсетях та суді з залученням детектора брехні за мої власні гроші.

Просмотр 2 сообщений - с 1 по 2 (из 2 всего)
Ответ в теме: Поведінка працівників освіти в побуті
Ваша информация:

Pin It